Czy do tego trzeba jakiś komentarz?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • czto
    Rider
    • 2010
    • 546
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez westwi78
    Zamieszczone przez czto
    Celebryci, politycy obchodzą się z dziennikarzami jak z jajkiem, byle sobie nie zaszkodzić.
    sranie w banie. Jedni z drugich żyją.
    No chyba
    2004 Renault Thalia 1.4 RT,
    2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
    2009 Renault Clio MTV 1.4
    2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
    2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów

Komentarz

• r2r
      RS
      • 2008
      • 4720
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez czto
      Zamieszczone przez r2r
      Zamieszczone przez czto
      A tu wreszcie ktoś pokazał klasę.
      Gratuluje poziomu jeśli TO nazywasz klasą :shock:
      Przyjacielu, niech cię mój poziom nie martwi. Jesteś taki ładnie ułożony, to dalej oglądaj kit jak Ci wciskają i bądź zadowolony, że to wszystko piękną polszczyzną
      Martwi mnie nazywanie odpowiedzi udzielonej w ten sposób "pokazaniem klasy". Widocznie Polakowi jednak bardziej imponuje palnięcie paru kurew i bredzenie o kutasach, nie będąc o nie pytanym - w istocie klasa bez dwóch zdań.
      To wychodzi na to, że np. świętej pamięci Jan Paweł II był smutasem, co opowiadał same suchary o kremówkach, tak :?: Nie palnął przecież śmiałym żartem o genitaliach kolegów z seminarium.

Nie bawią mnie goście typu Majdan, Najman czy cała świta z MMA, bo podczas wywiadów z nimi odnoszę wrażenie że to tępe tłuki i tylko resztki instynktu samozachowawczego powstrzymują ich przed wrzuceniem paru zgrabnych przecinków do udzielnych wywiadów.

Przyjacielu - nie lubię kitu, ale rozróżniam kit od zwykłego wieśniactwa podwórkowego, a także po stokroć nie nienawidzę gwiazdorzenia, kozakowania, wszelkich przejawów buractwa w TV, i nie rozumiem ludzi, którzy widzą w tym coś fajnego, że niby "ale dosrał", "ale pojechał". Widocznie nadeszły czasy, kiedy tylko rozpychanie się na chama, pokazywanie swojej wyższości nad drugim człowiekiem po celebrycku go "rozpie..ając" w mediach, mylnie nazywane jest klasą, a wartości takie jak skromność, wstrzemięźliwość, które z reguły właśnie charakteryzują ludzi z klasą - można spuścić w sraczu.
      Dziennikarstwo to trudna dziedzina, bo zawsze możesz trafić na takiego właśnie buraka jak p.Baran, który nie zależnie od tego czy pytania będą "poprawne politycznie" czy nietrafione, będzie chciał pokazać jaki to on jest przeh.j, a telewizja nie jest miejscem na tolerowanie przejawów arogancji i braku kultury, bo to BYŁ brak kultury i dla mnie nic tego nie usprawiedliwia.
      Moim zdaniem gość pokazał jedynie że jest impertynentem i ja bym z mikrofonem drugi raz do takiego frajera nie podszedł. Nie dostał niestosownego pytania o nie wiadomo jak osobistą sprawę, tylko o coś co powinien zredagować zgrabną wypowiedzią z racji na swoje bliskie zawodowe relacje z podmiotem pytania, a nie wypowiedzią na "odpierd..l się" i uskutecznianiem chamówy. Dziennikarz być może i był ciapowaty, ale w żadnym wypadku nie zasłużył sobie na taką odpowiedź. Robił swoją robotę. Jeśli była podstawa żeby mu zarzucić słabe podejście do sprawy, to może lepiej poza wizją zamiast pierd..lić od rzeczy o jakichś kutasach - bo ni to śmieszne, ni wesołe. Mógł odrazu przy pierwszym pytaniu powiedzieć "mam was w dupie, nie chce mi się odpowiadać na wasze pytania". Niestety estetyka telewizji strasznie się zaniża przez proponowane "Ukryte prawdy", "Dlaczego ja?" i inne podobne badziewia, dlatego jest przyklaśnięcie na takie zachowania.

Profesjonalistę w swoim fachu poznaję się po tym, że nawet w najbardziej i niekomfortowej sytuacji potrafi wybrnąć żartem/anegdotą/zgrabną ripostą, buraka poznaje się po snobiźmie. Pan Baran musi się jeszcze dużo uczyć, jeśli chodzi zachowania w mediach jeśli nie chce przysporzyć złej sławy swojemu partnerowi.
      Artur

Komentarz

• westwi78
        RS
        • 2008
        • 2940

r2r, +1

potem następna, dyrektor teatru:

"No i wybrali ch..., który donosił wojskowym na lewicujących księży" - tak wybór kard. Jorge Mario Bergoglio na papieża skomentowała dyrektor Teatru Ósmego Dnia Ewa Wójciak.

Komentarz

• szkoda
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 22543

w TVNie właśnie mówią o Kubicy i wypadku, czekam na jakiegoś kutasa :lol:
          saport techniczny baj DGW
          była BKD+DSG '05 120kkm
          była BXE '08 190kkm
          no i nie ma :-)

Komentarz

• westwi78
            RS
            • 2008
            • 2940

szkoda, i co, był?

Komentarz

• szkoda
              RS
              S_OCP Member
              • 2005
              • 22543

szkoda, i co, był?
              ta, okazało się, że Kinga Rusin dysponuje całkiem pokaźną armatą :lol:
              była BKD+DSG '05 120kkm
              była BXE '08 190kkm

Komentarz

• westwi78
                RS
                • 2008
                • 2940

szkoda, tak czułem, tyle chłopa co z niej

Komentarz

• czto
                  Rider
                  • 2010
                  • 546
                  • Octavia III (5E3)
                  • CZDA 1.4 TSI 150 KM

r2r jakie to dziwne. W jednym akapicie piszesz o Papieżu. A w kolejnym obrażasz ludzi, których prawdopodobnie nawet nie znasz. I robisz wykłady na temat "klasy"!!! Takie to wszystko, jakieś nie spójne :roll:
                  2004 Renault Thalia 1.4 RT,
                  2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
                  2009 Renault Clio MTV 1.4
                  2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
                  2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów

Komentarz

• kmink
                    L&K
                    • 2007
                    • 1360
                    • Superb III (3V3)

r2r, +1

potem następna, dyrektor teatru:

http://www.wprost.pl/ar/392022/Ewa-W...ktory-donosil/
                    +1

W Polsce nastała ostatnio moda ta taka płyciznę, nawet tutaj widać jak niektórzy się podniecają "zbyciem"...a to po prostu było zwykłe buractwo i nic więcej.
                    Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                    https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                    www.dpfserwis.pl

Komentarz

• piotrek_os
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 8160
                      • Octavia II (1Z3)
                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez r2r
                      Profesjonalistę w swoim fachu poznaję się po tym, że nawet w najbardziej i niekomfortowej sytuacji potrafi wybrnąć żartem/anegdotą/zgrabną ripostą, buraka poznaje się po snobiźmie. Pan Baran musi się jeszcze dużo uczyć, jeśli chodzi zachowania w mediach jeśli nie chce przysporzyć złej sławy swojemu partnerowi.
                      np Żyła umie rozbawić i w prosty sposób odpowiedzieć :diabelski_usmiech
                      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• r2r
                        RS
                        • 2008
                        • 4720
                        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez kmink
                        W Polsce nastała ostatnio moda ta taka płyciznę, nawet tutaj widać jak niektórzy się podniecają "zbyciem"...a to po prostu było zwykłe buractwo i nic więcej.
                        W innym topicu nie do końca żeśmy się zgodzili, ale widzę że w tym mamy idelanie takie samo zdanie :kciukgora

Zamieszczone przez czto
                        r2r jakie to dziwne. W jednym akapicie piszesz o Papieżu. A w kolejnym obrażasz ludzi, których prawdopodobnie nawet nie znasz. I robisz wykłady na temat "klasy"!!! Takie to wszystko, jakieś nie spójne :roll:
                        Ja kogoś obraziłem :?:
                        Masz na Myśli Majdana, Najmana :?:
                        Oni sami często w pogoni za tym, aby pokazać swoją "zajebistość" świecą swoim walorem elokwencji niczym świetlik w polu, pokazując poziom rynsztokowy. To samo uczynił p. Baran - tu nawet nie trzeba nic dodawać, ani nikogo obrażać, bo to powinno być oczywiste. Leżącego się nie kopie.
                        Chyba że będziesz ich bronił i przytoczysz mi cokolwiek co pozwoliłoby mi uwierzyć że to ciekawi ludzie i rozmówcy.
                        Pytam faceta o rękę, a ten mi o kutasie :roll:

Ja jedynie mówię, że to NIE JEST FAJNE i może imponować ludziom widzącym charyzmę i mocny charakter jedynie wśród takich którzy potrafią dowalić, zgnoić, uwłaczać innym.

Jeśli chcesz to zobrazuję to w ten sposób:

Czy Pan Baran swoim zachowaniem pokazał klasę :?:

Moim zdaniem: http://www.youtube.com/watch?v=3eMldcg1Fwo

I co :?:
                        Czy ja też pokazałem klasę odpowiadając w ten sposób :?: No bo ja.... :szeroki_usmiech ... nie sądzę.
                        Artur

Komentarz

• hubert78
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2007
                          • 1576

Zamieszczone przez r2r
                          dlatego każdemu kozaczącemu na wizji, kop w jądra i brak poparcia dla takich pseudo-gwiazd.
                          Bez obrazy ale jak wyjąć Twoją wypowiedź z całości , tak jak jest pokazany wywiad , to też za dobrze to nie wygląda. Nie znając całości wywiadu nie masz pojęcia czy np. nie został do tego sprowokowany wcześniejszymi pytaniami. Żeby nie było nie jestem zwolennikiem takich słów na wizji, choć w WYJĄTKOWYCH sytuacjach jedna Kufa potrafi oddać więcej niż pitolenie o kwiatkach.

Komentarz

• Thundi
                            L&K
                            • 2005
                            • 1157

Ten wywiad był dość krótki i o dziwo wszystkie wersje całe znikły z sieci został tylko ten fragment. Bo cały zmienia nieco pogląd na słowa Macieja.
                            Dziennikarz Orange sport popisał się w tym wywiadzie bo od razu zadał pytanie na temat ręki Kubicy na co Maciej odpowiedział że jest sprawna na tyle że może oddać swoje życie w ręce Kubicy a do udzielania dalszych informacji na ten temat nie jest upoważniony. potem nastąpiło to co można zobaczyć na filmie.
                            O ortografie dba FF.
                            Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
                            http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
                            Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• szkoda
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2005
                              • 22543

Zamieszczone przez Thundi
                              Dziennikarz Orange sport popisał się w tym wywiadzie bo od razu zadał pytanie na temat ręki Kubicy na co Maciej odpowiedział że jest sprawna na tyle że może oddać swoje życie w ręce Kubicy a do udzielania dalszych informacji na ten temat nie jest upoważniony.
                              A widzisz i to zupełnie zmienia postać rzeczy, no może nie na tyle, żeby nadal nie zajeżdżało burakiem, ale jednak
                              była BKD+DSG '05 120kkm
                              była BXE '08 190kkm

Komentarz

• Misiek_Gdańsk
                                Ambiente
                                S_OCP Member
                                • 2008
                                • 124
                                • Renault
                                • BFQ 1.6 MPI 102 KM

cały wywiad

Komentarz

• westwi78
                                  RS
                                  • 2008
                                  • 2940

Thundi, nic takiego co napisałeś, nie miało miejsca.

A z gościa wyszedł burak i tyle.

Komentarz

• mzimno
                                    Drive
                                    • 2007
                                    • 48

Ciekawe są komentarze pod wywiadem

Komentarz

• szkoda
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2005
                                      • 22543

Thundi, nic takiego co napisałeś, nie miało miejsca.
                                      Nie no, trochę miało, nie warto się tu rozwodzić, żenka po obu stronach.
                                      była BKD+DSG '05 120kkm
                                      była BXE '08 190kkm

Komentarz

Pracuję...